Sivut

torstai 10. heinäkuuta 2014

Täältä tullaan WDS 2014!

Meidän näyttelypuudelointi sai tuulta alleen kun minä hulluuksissani menin ilmoittamaan tuon vielä viime tingassa Maailman Voittajaan... Mites siinä nyt näin kävi? :D Nyt alkoi kauhea stressi turkista ja korvakarvojen trimmauksista ja pöytätreenistä ja esittäjän vaatteista ja ja ja... Karvatilanne on tällä hetkellä hyvä mutta kuka tietää miltä Lilo näyttää kuukauden päästä. Toivotaan parasta. Ruoka tulee seuraavan kuukauden ajan ainoastaan treeneissä kotona ja "koulussa". Ehkä sillä saadaan vielä vähän lisää puhtia pikkuiseen, tällä hetkellä pöydällä puunatessa tuo näyttää niin kovin kärsivältä koska hyi vettä ja hyi älä koske mun tassuihin. 16.7. ja 23.7. meillä on edessä lyhyet näyttelytreenit ja yritetään niiden ja kotiopiskelun lisäksi päästä pyörähtämään jossain mätsärissä vaikka huonosti niitä nyt näyttää olevan pk-seudulla. 

Lilo on mahdollisesti menossa myös junnuihin seuraavan puolen vuoden aikana, se on jo sen verran pätevä kehänkiertäjä. Koska itselläni saattaa olla tulevana syksynä paljonkin muuta puuhaa niin on oikein kiva jos Lilokin saa jonkun "oman jutun" ja lisäaktiviteettia. Luonnetestiä pitäisi alkaa soitella, olisi kiva päästä nyt syksyllä, muuten todennäköisesti lykkääntyy vuodella eteenpäin.

Kuvituksena huhtikuun peltopalloilua. Pallo tosin kuvista puuttuu, sillä sai aina niin kivasti huomion kameran suuntaan. :)


On se niin fiksun näköinen <3

1 kommentti: