Sivut

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Pikkulassie palaa kotiin

Lauantaina lähdin matkalle kohti Multiaa. Tampereella meinasi iskeä paniikki kun en tiennyt mistä olisi pitänyt mennä alas jotta olisin päässyt toiselle laiturille. Hetken siinä pyörittyäni tajusin että liukuportaat meni ihan vierestä. :D Istuin minijunaan ja meinasin nukahtaa Tampere-Keuruu -välillä noin kymmenen kertaa. Matka meni kuitenkin päällisin puolin hyvin ja tosi nopeasti, kuuden aikaan olin jo kasvattajan pihassa. Ja sieltä se pikkuneiti jo juoksikin heti vastaan! :)

Oli tosi kiva nähdä taas pitkästä aikaa Lilon sukulaisia. Teddy, Justuksen täysveli voisi olla sen kaksoisolento, näyttää samalta ja käyttäytyy ihan samalla tavalla. :D Mommossa, Lilon emässä huomasin ihan samoja piirteitä kuin Lilossa. Toivottavasti päästään pian uudestaan!

Sunnuntaina paikalle huristi Lilon puolipikkusisaruksia, Mommon viimeisimmän pentueen pentutapaaminen sattui juuri samalle viikonlopulle. Oli kiva nähdä muitakin Deardreamspentujen omistajia! Yllätyin kun Lilo tuli niin kivasti toimeen kaikkien kanssa, varmaan vaikuttanut tehososiaalistus kymmenen koiran laumassa. :) Päästiin kotiin Monan kyydillä ja meidän pulistessa takapenkillä nukkui kolme pientä väsynyttä shelttiä, Lilo, Minni ja Velma. 

Nyt sitten alkaa operaatio Turkki, yritetään edes jonkinlaisessa karvassa pysyä syksyn näyttelyitä ajatellen. Näillä näkymin ainakin erkkariin ollaan menossa 16.8. ja varmaankin vielä Helsinki KR:ään 6.9.

Lilo 3v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti