Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pieni sheltinpoikanen uiskenteli veessä

Lilo, Ferro ja Velma

Tiistaina oli erittäin mukava päivä, lähdettiin Monan ja Velman ja Saritan ja Ferron kanssa Sipooseen testailmaan meille kaikille uutta uimapaikkaa. Minulla oli omat epäilykseni Lilon vesillelaskusta, mutta kun se oli puoli tuntia saanut huutaa rannalla ("epistä miks noi saa hakea leluja ja keppejä ja mä en!!1") niin lähtihän se lopulta kavereitten perässä uimaan pienellä kannustuksella. Omalaatuisella tyylillä kylläkin, ensimmäiset pari metriä oli joka kerralla lievästi huvittavaa polskintaa ja räiskintää, mutta paluumatkalla menoa saattoi sanoa jo ihan tyylikkääksi. Ensi kerralla yritetään kitkeä huuto pois ja päästä suoraan veteen. ;)

Eilen oltiin Kuninkaalantiellä näyttelyharjoituksissa. Lilon mielestä oli aivan liian helppoa ja aivan liian kuuma jotta olisi jaksanut keskittyä, joten liikkumiset menivät hienosti nenä maassa ja jarrut päällä. Ensi kerralla superhyviä, erilaisia nameja mukaan ja ehkä joku pieni taskussa kulkeva lelu. Silloin nähdään myös, täyttääkö Lilppanen JH-koiran vaatimukset. 

Tiistaina aamulla käväistiin eläinlääkärissä näyttämässä tuota vasenta silmää jota Lilo on viime viikon aikana kovasti siristellyt, yritettiin nyppiä ylimääräisiä ripsiä mutta olivat niin lyhyitä ettei ell saanut niistä edes kiinni. Sanoi että siristely tuskin johtuu ripsistä, todennäköisimmin Lilolla on lievä sidekalvon tulehdus. Saatiin viikon silmätippakuuri ja nyt jo näyttää paremmalta, ei ole pariin päivään siristellyt ollenkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti